Play

Bygg ditt varumärke med Texstar

Flexibelt med egen webbshop

Det ska vara enkelt att vara kund hos Texstar. Vi sätter upp er webbshop och ni får tillgång till hela Texstars sortiment. Vi ansvarar självklart för att leverera enligt era önskemål – med färger, logotyper och applikationer enligt era anvisningar. Med vårt stora lager finns det mesta ständigt tillgängligt, och vi kan lagerhålla för snabb leverans nästa dag. Enkelt, flexibelt och lättillgängligt.

Vi tar tillsammans fram ett skräddarsytt sortiment för er webbshop. Slipp dyra lagerkostnader som binder kapital och titta närmare på en snygg lösning som gör det enkelt att alltid ha tillgång till väldesignade arbetskläder.

Boka en demo, så visar vi hur enkelt det är att komma igång.

Upplev fördelarna med webshop från Texstar:

Flexibelt -

Flexibelt

Välj från hela Texstars sortiment. Vill du addera något utöver det kan vi ordna det.

Skräddarsytt +

Skräddarsytt

En webbshop i er profil, med produkter som är helt anpassade efter era behov och krav.

Lättillgängligt +

Lättillgängligt

Ge dina medarbetare access till webbshopen, oberoende var de befinner sig.

Inget lager +

Inget lager

Använd utrymmen till annat än att förvara arbetskläder. Texstar har gott om plats och är specialister på att hantera arbetskläder.

Hållbarhet +

Hållbarhet

Texstar strävar efter att hela tiden minska vår miljöpåverkan. Vi erbjuder en effektivisering när man inte använder mer resurser än som krävs – och vi har även produkter som uppfyller högsta möjliga miljökrav, så kallad GOTS-certifiering.

Kvalitet +

Kvalitet

Texstar är ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015 – det är vårt sätt att hela tiden, tillsammans med våra kunder, utvecklas och bli bättre.

Teknikmagasinet har genomgått en nystart, och sedan i vintras är Andreas Härnlöv regionchef för den svenska verksamheten. Idag har man 52 butiker i Sverige och 35 i Norge.

”Det är en smart webblösning som både underlättar och effektiviserar vårt arbete. När Märkesbolaget visade webbshopen visste jag direkt att den var bra för oss. Nu slipper vi göra stora klumpinköp som ligger på vårt lager, och binder kapital”, säger Andreas Härnlöv, Regionchef Sverige på Teknikmagasinet.

Läs hela reportaget