…

AW2018

Hösten har kommit till Texstar. Och även om det kan kännas lite motigt med kyligare och mörkare dagar är vi övertygade om att höstens Texstarkläder kommer göra vardagen ljusare!

Play

Nu har hösten kommit till Texstar!

Vi har fyllt på med både nya och gamla favoriter. Spana till exempel in FJ71 – vår nya skaljacka som passar perfekt för lite kyligare dagar. Du får inte heller missa höstens kampanjvara, vår Team Jacket, som nu är till kampanjpris. Och så har vi såklart massor av andra produkter som passar utmärkt i höst!

…

Jackor

Hos oss finns jackor för alla väder! Vi har allt från lite tunnare skaljackor till riktigt varma vinterjackor.

Play
…

Byxor

Tack vare byxor från Texstar kan du vara säker på att du kommer kunna röra dig fritt samtidigt som du kommer se bra ut. Våra byxor finns i flera olika utföranden för att möta dina behov!

Play
…

Fleece & Pullovers

Värmande, snygga och smidiga plagg att slänga på sig när man vill vara lite extra varm är aldrig fel. Vi har samlat höstens skönaste fleece & pullovers här!

Play
…
Play

 

Jackkampanj!
 

Vår sköna Team Jacket – nu för 359:-
(ord. pris 439:-, exkl. moms)
 

I denna jacka klär du verkligen teamet! Enfärgade med mörkgrå flatlock-sömmar som snygg kontrast. Snedställda sidosömmar som gör att de två sidofickorna verkligen syns. Raglanärm för mer rörlighet i axel och arm. Ordentlig dragkedja och puller för bättre grepp och justerbar i nederkant. Borstad insida. Finns i tre färger. 
 

Läs mer om FJ68/WJ68 här!
…

Cardigans

Våra cardigans är det perfekta plagget i den svenska hösten. Värmande, samtidigt som du lätt kan slänga av dig den när höstsolen gör sig påmind!

Play
…

Skjortor

Vi har skjortor som sitter snyggt samtidigt som de är sköna och smidiga att röra sig i.

Play
…
Play

 

Texstar sponsrar framtidens racing!

 

…

Accessoarer

Komplettera looken med någon av våra fina accessoarer. Varför inte låta en liten detalj eller en färgklick sätta tonen på arbetskläderna?

Play
…

T-shirts & Piké

Hos oss finns ett brett utbud av T-shirts och pikétröjor, så att du kan vara säker på att du kommer hitta något som passar just dig!

Play

Hitta återförsäljare