Play

Höstkampanj 2019

En skönare höst med kläder från Texstar

Hösten har kommit till Texstar. Och vi förstår att det kan kännas lite tungt med mörkare och kallare dagar. Men vi kan (nästan!) lova att kläder från Texstar kommer få vardagen att kännas ljusare. Vi har fyllt på med kläder för hela hösten, oavsett väder. Passa på att hitta dina nya höstfavoriter!

Kampanj!

HC11 | WC 11 Crew Cardigan

En härlig och skön cardigan i French Terry. Ordentlig dragkedja och puller, bred mudd i nederkant.

Just nu – endast 784 kr

Läs mer

Kampanj!

FP33 Stretch Pants

Den nya ultimata servicebyxan i 100 % stretch som passar lika bra på jobbet som på fritiden.

Just nu – endast 728 kr

Läs mer

Bygg din värld

Oavsett om man arbetar ute på fältet, i butiken eller på lagret så ska våra matchande arbets- och profilkläder ge ett snyggt, enhetlig intryck. Upplev ett urval av kollektion här!

…

Byxor

Byxor som är lika sköna på jobbet som på fritiden. Hos Texstar hittar du byxor som sitter skönt, hela dagen

Läs mer
…

Sweatshirts

Stilren design, smarta detaljer och skön komfort – upplev alla fördelarna med sweatshirts från Texstar.

Läs mer
…

T-shirt

Sitter skönt och med modern passform som följer kroppen. Självklart även med hög kvalitet som håller, tvätt efter tvätt.

Läs mer
…

Skjortor & stickat

Våra skjortor och stickade tröjor är snyggt figursydda, håller länge och finns i Texstars fem färger.

Läs mer
…

Jackor

Med flera snygga detaljer, smarta fickor och i funktionella material kan du klä hela teamet i jackor från oss.

Läs mer
…

Accessoarer

Ge teamet en snygg och enhetlig look med enkla medel. Vi har detaljer som gör skillnad!

Läs mer

Kläder för hela teamet.

Ett varumärke byggs av många olika byggstenar. På Texstar tar vi ansvar för att ni ska uppfattas som ett team med ett tydligt varumärke – ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret.

...

Vi är experter på att hjälpa företag i servicesektorn att se lite bättre ut. Vi gör det genom att använda några av branschens bästa designers – för varför ska kläderna sitta som säckar på jobbet? Med moderiktig skärning som passar både honom och henne, i storlekar så att alla kan hitta sitt favoritplagg. Det är det vi kallar The Texstar Way.

Vi bryr oss

Textilindustrin är globaliserad och det är inte lätt att navigera rätt alltid. Men vi gör vad vi kan för att utveckla och producera lätta arbets- och profilkläder så hållbart som möjligt. Vi ser det som ett stort ansvar. Vi bryr oss och för oss är det viktigt att veta att vi gör vad vi kan för att bidra till en cirkulär ekonomi.

...

Vi håller ihop ditt team

Vare sig ni har en verksamhet som består av en mängd olika behov och krav, eller har samma behov för alla, så har Texstar en lösning. Och vi finns för alla tänkbara branscher i servicesektorn, som i butik, hotell- och restaurang, för servicetekniker, lager och transport. Ja, listan kan göras lång. Funderar du på hur vi kan lösa dina exklusiva önskemål och krav, tveka inte att höra av dig.

One-size-fits-all? Nej, vi är alla olika!

Därför har vi fler storlekar och skärningar för både henne och honom – vi ser nämligen inte likadana ut. Texstar har något som passar för alla – och då trivs man! Allt baseras på vår grundkollektion i fem tydliga färger; vit, röd, blå, grå och svart.

Hitta din återförsäljare

Våra återförsäljare är bland de bästa i Sverige på profilering, profilkläder och arbetskläder, och framför allt kunniga i Texstars koncept och sortiment.

Kontakta din återförsäljare om du vill ha mer information om vårt sortiment! (Vet du inte vem du ska kontakta så guidar vi självklart dig).

Läs mer