…
Play

Vår nästa säljare?

Kund- och lösningsorienterade säljare

TEXSTAR AB är en av Sveriges mest välrenommerade leverantörer av arbets- och profilkläder för servicesektorn och förser marknaden med högkvalitativa kläder för både killar och tjejer med krav på kvalitet, funktionalitet, passform och tillgänglighet. Våra produkter säljs genom ett prioriterat återförsäljarled i Norden samt norra Europa.

TEXSTAR AB är inne i en expansiv fas där nya produktsegment lanseras och marknaden breddas. Vi vill hitta fler kund- och lösningsorienterade säljare, med hög social kompetens , som brinner för att skapa långsiktiga relationer med återförsäljare och slutkunder. Fokus kommer dels att ligga på att bibehålla och utveckla våra befintliga kunder samt slutkundsbearbetning. Aktuellt geografiskt område är Stockholm/Mälardalen samt Västra Götaland/Göteborg/Jönköping/Kalmar.

På Texstar är vi totalt 19 anställda och vår nästa säljare kommer att ingå i ett framgångsrikt säljteam bestående av såväl utesäljare, kundtjänst samt designers och förädlingspersonal. När man jobbar som säljare hos oss utgår man från lokalt showroom på aktuell anställningsort och rapporterar direkt till Försäljningschefen.

Profiler vi är intresserade av

  • Säljerfarenhet
  • Förmåga att bygga långsiktiga relationer
  • Resultatinriktad
  • Vilja att prestera
  • Relationsfokuserad
  • Affärsmässig

På Texstar kan vi erbjuda

Texstar erbjuder en anställning i ett välmående och framgångsrikt bolag. Du kommer att ingå i ett härligt team som stöttar dig i din säljvardag. Du får en fri och ansvarsfull roll med möjlighet att utvecklas. Tjänstebil ingår varvid körkort är ett krav.

Resor: Säljare hos oss har ca 4-6 övernattningar / månad

Placering: Enl senare ök

Kontakt 

För ytterligare information om hur det är att jobba som säljare hos oss, vänligen kontakta Mikael Andersson, Försäljningschef på 0706-100530

Intresseanmälan

Vi söker alltid duktiga medarbetare! Skicka in din intresseanmälan på jobb@texstar.se

Vi hörs!