Partner Account Manager

Region Väst:
Brinner du för B2B-försäljning och distributörsutveckling? Har du erfarenhet av att arbeta med kläder, textil eller personlig skyddsutrustning? Vill du representera ett varumärke som andas kvalité och hög service? Då kan detta vara en perfekt möjlighet för just dig!

Texstar AB är en av Sveriges mest respekterade leverantör av arbets- och profilkläder för servicesektorn och Security. Vi förser marknaden med högkvalitativa kläder för män och kvinnor med rätt funktion och passform. Våra produkter säljs idag via ett utvalt återförsäljarnätverk i Norden. Texstar är inne i en expansiv fas där nya produktsegment lanseras och marknaden breddas. Nu söker vi en engagerad Partner Account Manager till marknadsområde Väst.

Om rollen

Som Partner Account Manager inom Texstar tar du fullt ansvarar för försäljningsmålen i ditt marknadsområde. Du kommer att bearbeta befintliga och nya kunder i både återförsäljar- och slutkundsled. Kärnan i erbjudandet är ett koncept som bygger på högsta kvalité både i produkt och service. Vi har ofta långa relationer med våra kunder som bygger på förtroende och framtidstro. Vi söker alltid att skapa ett högre värde för den som bär våra kläder, för företag som ger oss förtroendet och våra återförsäljare.

Partner Account Manager utgår hemifrån men spenderar förstås större delen av sin arbetstid ute hos våra kunder. Du ingår i ett säljteam om 6 säljare och rapporterar till Försäljningschef.

Ansvarsområden

 • Säljbudget
 • Återförsäljarbearbetning
 • Slutkundsbearbetning
 • Nykundsbearbetning
 • Återkoppling av kundbehov till design- och inköpsteamen
 • Varumärkesambassadör

Profil och erfarenhet

Du är erfaren inom B2B-försäljning och återförsäljarbearbetning. En passion för kund- och affärsnytta är nödvändig, likaså en öppen, ambitiös och ödmjuk inställning gentemot alla du möter. Då rollen innebär många kontaktytor så söker vi dig som har mycket god samarbetsförmåga och är en duktig kommunikatör. Du är självgående, initiativtagande och har förmågan att skapa struktur i ditt arbete. Som Partner Account Manager har du ett tydligt driv för resultat och är målinriktad. Ditt fokus ligger vid att identifiera kundbehov och anpassa ett erbjudande som gynnar alla parter och bygger långsiktiga affärsrelationer.

Vidare ser vi

 • Relevant eftergymnasial utbildning med inriktning försäljning och affärsutveckling
 • Minst 5 års erfarenhet som distriktssäljare inom eller i närliggande bransch
 • Dokumenterat framgångsrikt samarbete med återförsäljare
 • Goda kunskaper i MS Office krävs
 • Körkort och möjlighet att resa 3 – 4 dagar per veckan

Din ansökan

Rekryteringsprocessen sker i samarbete med Academic Search International. Du ansöker via länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Lindberg via anders.lindberg@academicsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Till ansökan

Om Texstar

Texstar omsatte 2021 ca. 105MKR med god lönsamhet. Detta efter positiv tillväxt varje år sedan 2010. Antalet anställda uppgår idag till 25 personer. Texstar verkar i ljusa, nyrenoverade lokaler, strax utanför Norrtälje. Här ligger även vårt supereffektiva lager och moderna faciliteter för brodyr och tryck. Den dagliga verksamheten leds av VD Mats Ågren som har lång erfarenhet att branschen och av att driva framgångsrika organisationer.

Frågor och information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta seniorkonsult Anders Lindberg via anders.lindberg@academicsearch.se Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.