…

Texstar söker en driftig
sälj- och marknadskoordinator

Texstar söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten – och leverera Sveriges snyggaste jobbkläder. I din roll som sälj- och marknadskoordinator finns det goda möjligheter att växa in i rollen och företaget.

Om rollen

Du får en central roll inom sälj och marknad för de nordiska marknaderna. Som sälj- och marknadskoordinator kommer du vara en viktig kugge på Texstars expansiva tillväxtresa. Mycket av arbetet handlar om projektledning, så vi ser att du är en ”doer” som gillar att få saker gjorda. Vi brinner för det vi gör och vill ha engagerade medarbetare som är sociala och gillar att vara en del av vårt team. Tjänsten innebär mycket kundkontakter.

Arbetsuppgifter

  • Administrera, hantera, underhålla och utveckla våra återförsäljares webbshoppar.
  • Tillsammans med utvecklingsteamet driva webbshopparna framåt.
  • Hantera informationsflöden internt och externt som exempelvis kampanjer och säljfrämjande åtgärder.
  • Delaktig i att skapa sälj- och marknadsspecifika aktiviteter för Texstar och våra säljkanaler.
  • Stödja sälj och marknadsteamet i dagliga verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig med eftergymnasial bakgrund med en sälj- och marknadsinriktning. 2-3 års arbetslivserfarenhet och kunskaper om Adobe Creative Suite.

Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och ha ett öga för detaljer. Vi ser framför oss en person med driv, som är social och har lätt att samarbeta med många olika människor och roller.

För rätt person finns goda möjligheter att växa i rollen, detta är första steget på den resan.

Vad erbjuder Texstar

Du ges möjligheten att arbeta i ett utav branschens snabbaste växande företag inom lätta arbets- och profilkläder och får en viktig och utmanade roll i vår utveckling. Du kommer vara högst delaktig i att skapa en inspirerande köpupplevelser för våra återförsäljare och slutkunder. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och du kommer komma till ett ungt och drivet team på Texstar med stor och tydlig vi-känsla.

Placering och start

Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Norrtälje med start efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten kontakta Klas Östlund på 073-810 33 38 och maila in din ansökan, senast 31 augusti, till jobb@texstar.se.