…
Play

E-Commerce Manager

Texstar söker nu en E-Commerce Manager som ska utveckla vår digitala närvaro och våra webbshopar mot både återförsäljare och slutkunder. Du kommer ansvara för att driva och optimera vår försäljning för två företag – Texstar och Wear At Work. Du kommer tillsammans med marknadsteamet utveckla våra digitala strategier för framtiden och ansvara för all utveckling av våra webbsidor, inklusive uppföljning och orderhantering i webbshoparna.

Om rollen

I din roll kommer du jobba både strategiskt och operativt och ställas för inspirerande och roliga utmaningar tillsammans med marknads- och säljteamet. Du kommer att arbeta mycket med analys, utvärderingar och optimering av webbshoparna för att underlätta och förbättra köpprocessen för våra kunder.

Ditt ansvar kommer även vara att säkerställa att allt innehåll på webbshopen är SEO-optimerat. Du håller dig uppdaterad inom relevanta trender och verktyg för att försäkra att Texstar kommer ligga i framkant vad gäller innehåll, kampanjer och användarupplevelser i våra webbshopar.

Arbetsuppgifter

  • Vara ansvarig för utvecklingen för samtliga webbshopar
  • Delaktig i att skapa marknadsspecifika aktiviteter
  • Se till så att våra erbjudanden presenteras på ett attraktivt sätt för maximal försäljning
  • Analysera data som försäljning, beteende och sitens utveckling
  • Ansvara för all social media: Facebook, LinkedIn och Instagram
  • Utföra konkurrens- och trendanalyser
  • Redigera bilder och designa kommunikationsmaterial för digitala kanaler

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet och goda kunskaper inom verktyg som Google Analytics, Google Tag Manager, WordPress och liknande CMS och e-marketingsystem. Erfarenheter inom Adobe-sviten är meriterande. Jobbat i rollen som E-Commerce Manager med några års erfarenhet med arbetsuppgifterna ovan. För denna tjänst skall du vara driven affärsmässigt och vara duktig på att hantera kvalitativa och kvantitativa data. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och ha ett öga för detaljer.

Som person

Vi ser att du är en social person med kompetens och gillar att ha ett högt driv, engagemang och är resultatfokuserad. Du kommer att arbeta med härliga medarbetare och du måste trivas i ett högt tempo och vilja utveckla såväl dig själv som företaget.

Vad erbjuder Texstar

Du ges möjligheten att arbeta i ett av Sveriges snabbast växande företag inom lätta arbets- och profilkläder och får en viktig och utmanade roll i vår digitala utveckling. Du kommer vara högst delaktig i att skapa en inspirerande och kommersiell e-handel för verksamheten. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och du kommer komma till ett ungt och drivet team på Texstar med stor och tydlig vi-känsla.

Placering och start

Du kommer att jobba på vårt huvudkontor i Norrtälje och vårt kontor i Stockholm med start under våren 2020.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten kontakta Mats Ågren 070-146 47 00 och maila in din ansökan, senast 13 mars, till mats.agren@texstar.se