Bygg ett starkare varumärke

Stilsäkra tryck och brodyrer. Sånt som gör skillnad.

Alla våra plagg har Texstars profilering, men de levereras rena till dig för att du ska kunna sätta er profil och bygga er värld. Och det finns många sätt att göra det på. Alla tekniker fungerar inte på alla material, däremot fungerar någon på alla våra plagg. Våra fodrade jackor och byxor har dolda blixtlås så att man lätt kan brodera, sy eller trycka.

Det finns många möjligheter till förädling av våra kläder, där ditt företag profileras på våra plagg, beroende på vilken modell och vilket material du väljer. Det är enkelt att göra det, även på fodrade jackor och byxor. Vi har ett dolt blixtlås i alla våra fodrade jackor och i benet på fodrade byxor så att man lätt kommer åt att brodera, sy eller trycka.

Ladda upp er egna logotyp på samtliga plagg!

MinLogo är ett smidigt verktyg för dig som vill se hur era framtida plagg kan se ut. På varje produkt kan du välja att aktivera MinLogo och därefter ladda upp en logotyp/bild eller använda textredigerare för att lägga till exempelvis en namnbrodyr. 


Brodyr

En brodyr direkt på plagget ger en exklusiv känsla. Det är slitstarkt och håller bra i tvätt. För att kunna brodera en logotyp behöver man ta fram ett mönsterkort.

Embossing

Innebär att man präglar in trycket i plagget. Även det ger en exklusiv känsla.

Transfertryck

Med hjälp av värme appliceras en så kallad bärare på plagget. Det blir snyggt och går relativt snabbt.

Screentryck

Detta är en bra och enkel tryckmetod som är vanlig på lättare plagg som t-shirts. Man trycker direkt på plagget.

Broderade märken

Först broderar man på en bärare som sedan sys eller värms fast på plagget. Kan ge en tuff effekt.

Sånt som gör skillnad

Förutom tryck och brodyr så finns det även andra sätt att bygga sin egen värld. Små detaljer som ger särprägel och skapar enhetlighet. Det kan vara ett skärp i någon av våra sju färger och matchande ”pullers” som enkelt fästs i dragkedjan. Enkelt, men ändå detaljer som höjer helheten.