Egen webbshop

Det ska vara enkelt att vara kund hos Texstar. Vi sätter upp en webbshop i samarbete med en av våra återförsäljare. Ni får tillgång till hela Texstars sortiment och vi ansvarar för att leverera enligt era önskemål – med loggor och applikationer enligt er manual.

Med vårt stora lager finns det mesta ständigt tillgängligt, och vi kan lagerhålla för snabb leverans nästa dag. Enkelt, flexibelt och lättillgängligt.

Om texstar.se är ansiktet utåt, så är den välsmorda maskinen bakom vad som skapar de verkliga styrkorna i att samla inköpen hos oss.

En smidig anpassningsbar lösning

Fler och fler företag söker lösningar som enkelt kan integreras i deras rutiner. Vår webbshop kan anpassas efter företagets profil, urval och önskad servicenivå – vilket kan innebära allt ifrån tillgänglighet och leveranstider till att Texstar tar ansvar för hela lagerfunktionen.

Från order till leverans

Så här fungerar det. Företagets webbshop kan ligga separat eller integreras i intranätet. Behörig beställare på företaget loggar in och beställer de varor som önskas. Man ser direkt lagersaldo, leveranstider mm. Det mesta är redan företagsanpassat, men om ni har ett event på gång så det behövs lite tryck och brodyr på vissa artiklar. Detta läggs till på MinLogo-sidan – en smidig tjänst som beställaren enkelt kan hantera.

Full kontroll och effektiv logistik

Därefter tar Texstar över, plockar artiklarna från företagets lagerhyllor hos oss. Loggor och applikationer är redan på plats enligt er profil, men kan kompletteras med kampanjtillägg och andra önskemål. Allt packas och transporteras direkt till önskad plats enligt överenskommelse, vilket ger
dig full kontroll på både leveranser
och alla kostnader.

Texstar levererar en helhet

Texstar vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Vår kollektion ska fylla de flesta behoven i en organisation med ett sortiment som passar alla.

Produkterna levereras färdigpackade med loggor på plats – och med en finslipad distributionsapparat kan vi leverera just-in-time för den som så önskar.

Att vi är ISO-certifierade för kvalitet enligt ISO 9001:2015 är vi stolta över, och det visar att vi strävar efter att hela tiden, tillsammans med våra kunder, utvecklas och bli bättre.

Därför ska du välja Texstar

VI STÅR FÖR LAGERHÅLLNINGEN

Vi vet hur irriterande det kan vara när man väl har bestämt sig, så finns inte plaggen att få tag på. Med full kontroll över lagerhållning och utleveranser direkt från vårt egna lager så ser vi till att du kan känna dig trygg. Plaggen finns när du vill ha dem.

Läs mer

STÄRK ERT VARUMÄRKE

Det finns många möjligheter till förädling av våra kläder – oavsett val av plagg eller vilken stil ni har. Tillsammans sätter vi ihop en kollektion som matchar er profil och lyfter plaggen med snygga tryck och stilrena brodyrer. Allt sker direkt hos oss på Texstar.

Läs mer