Bygg er unika identitet

Testa MinLogo!

Lägg till logotyp och text

Testa MinLogo!

Lägg till logotyp och text

SW17 Crew Neck Sweater

Heart

Designa ditt plagg

+Logotyp

  Ladda ner bild

  Välj färg

  Black
  Green
  Navy
  Lt. Grey

  Dam/Herr

  unisex

  MinLogo är ett smidigt verktyg för dig som vill se hur era framtida plagg kan se ut. På varje produkt kan du välja att aktivera MinLogo och därefter ladda upp en logotyp/bild eller använda textredigerare för att lägga till exempelvis en namnbrodyr. 

  Det är sedan enkelt att ladda ner bilderna och visa för kollegorna. Kontakta sedan oss eller någon av våra återförsäljare så hjälper vi dig att bygga ett starkare varumärke med snygg arbetskläder!

  Vi hjälper dig att välja rätt

  VÄLJ TRANSFERTRYCK, APPLIKATION ELLER BRODYR

  Transfertryck är idag den vanligaste typen av tryck och ger en hög flexibilitet. Själva trycket sker på en separat bärare och med hjälp av värme överförs trycket till plagget. Färgerna blir tydliga och klara och man får även med de minsta detaljerna utan problem. Det fungerar på allt ifrån arbetskläder som används ofta – där kvalitetskraven på hållbarhet över tid är höga – till enklare lösningar som kanske bara används vid ett speciellt tillfälle.

  Applikationer, dvs brodyr på vävda märken i olika utföranden, har flera fördelar. De klarar finare detaljer än direktbrodyr och de kan appliceras på olika sätt, beroende på förutsättningar och behov. Applikationer broderas separat och sys sedan fast på plagget eller appliceras med en självhäftande baksida som värms eller klistras fast.

  Brodyr innebär att man broderar direkt på plagget. Det ger en elegans som är svårslagen och brodyr sitter där det sitter. Stiligt och med en tydlig känsla av kvalitet som ger en tyngd som lyfter plagget.

  SÖKER DU EN ANNAN METOD? VI LÖSER DET.

  Andra populära tekniker är screentryck och vävda dekaler. Prata med din återförsäljare eller slå en signal så berättar vi vad som är möjligt. Det kan skilja sig en del mellan olika plagg och material – och hur bråttom du har.

  EGEN WEBBSHOP SOM ALLA KAN ANVÄNDA

  Det ska vara enkelt att vara kund hos Texstar. Vi sätter upp en webbshop i samarbete med en av våra återförsäljare. Ni får tillgång till hela Texstars sortiment och vi ansvarar för att leverera enligt era önskemål – med loggor och applikationer enligt er manual.

  Läs mer

  VI STÅR FÖR LAGERHÅLLNINGEN

  Vi vet hur irriterande det kan vara när man väl har bestämt sig, så finns inte plaggen att få tag på. Med full kontroll över lagerhållning och utleveranser direkt från vårt egna lager så ser vi till att du kan känna dig trygg. Plaggen finns när du vill ha dem.

  Läs mer