För företag

Det ska vara enkelt att vara kund hos Texstar. Tillsammans med våra återförsäljare erbjuder vi en helhetslösning – från val av kollektion och förädling till lagerhantering och leverans.

Fler och fler företag söker lösningar som enkelt kan integreras i deras rutiner. Vår webbshop kan anpassas efter företagets profil, urval och önskad servicenivå – vilket kan innebära allt ifrån tillgänglighet och leveranstider till att Texstar tar ansvar för hela lagerfunktionen.

Därför ska du välja Texstar

EGEN WEBBSHOP SOM ALLA KAN ANVÄNDA

Det ska vara enkelt att vara kund hos Texstar. Vi sätter upp en webbshop i samarbete med en av våra återförsäljare. Ni får tillgång till hela Texstars sortiment och vi ansvarar för att leverera enligt era önskemål – med loggor och applikationer enligt er manual.

Läs mer

VI STÅR FÖR LAGERHÅLLNINGEN

Vi vet hur irriterande det kan vara när man väl har bestämt sig, så finns inte plaggen att få tag på. Med full kontroll över lagerhållning och utleveranser direkt från vårt egna lager så ser vi till att du kan känna dig trygg. Plaggen finns när du vill ha dem.

Läs mer

STÄRK ERT VARUMÄRKE

Det finns många möjligheter till förädling av våra kläder – oavsett val av plagg eller vilken stil ni har. Tillsammans sätter vi ihop en kollektion som matchar er profil och lyfter plaggen med snygga tryck och stilrena brodyrer. Allt sker direkt hos oss på Texstar.

Läs mer

Arbetskläder

Kläder för arbeten som kräver hög funktion och inte vill tumma på kvalitén. Texstar levererar väldesignade kollektioner med smarta detaljer, hög funktion och riktigt bra passform.

Kläder som bidrar till en skönare arbetsdag.

Profilkläder

Kläder för företag som inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. För företag med höga krav på passform, design och funktion. MedTexstar får ni en kollektion som är modernt skuren för att passa både henne och honom. Du får genomtänkta produkter som är designade i linje med yrkets krav – fullmatade med genomtänkta, smarta detaljer.