…
Play

Vad är kvalitet?

 

arrow down

Kvalitet är mycket

Men allt kan kokas ner till några bärande principer: Både han och hon ska trivas i våra kläder. Alltså designar vi med moderiktig passform för både honom och henne. Vi har också fler storlekar än de allra flesta. Plaggen är också fulladdade med smarta detaljer och material som visar att vi tänker på dig och hur din vardag ska bli enklare och bekvämare.

När Ascari kontaktade oss för att de ville använda Texstar på hela sin anläggning, allt ifrån restaurang, servicemekaniker, management – till att producera Ascaris egen kollektion, då var vi stolta.

Vi tror på att kunna leverera en helhet

Vår kollektion ska fylla de flesta behoven i en organisation med ett sortiment som passar alla. Vi levererar färdigpackade produkter med loggor på plats.

Tillgänglighet är också viktigt, därför finns det mesta på lager – och med en finslipad distributionsapparat kan vi leverera just-in-time för den som så önskar. Att vi är ISO-certifierade för kvalitet enligt ISO 9001:2015 är vi stolta över och det visar att vi strävar efter att hela tiden bli bättre.

Ett snäpp för varje år. Det kallar vi kvalitet.

Här kan du se vår kvalitetspolicy.


Ascari Race Resort är kanske världens mest exklusiva anläggning för bilentusiaster från hela världen, där många av de ledande biltillverkarna förlägger sina introduktioner. Banan har inspirerats av några av racingvärldens mest berömda kurvor och ger en unik körupplevelse. Ascari Race Resort erbjuder exklusiva boende- och konferensmöjligheter för större eller mindre sällskap.

Läs mer på www.ascari.net

Vill du höra mer hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta oss