…
Play

Min Logo

Visar kollegerna hur plaggen kommer att se ut.

Så går det till

För att använda MinLogo börjar du med att välja vilken produkt du vill förädla. Följ sedan denna guide för att lägga till logotyper och text:

Klicka på den grå knappen ”MinLogo – designa ditt plagg!”

Nu är MinLogo igång! Först går vi genom hur du kan applicera en logotyp. Välj vilken förädlingsmetod du vill använda. Du kan välja mellan Brodyr, Transfertryck eller Applikation. Klicka sedan på ”Ladda upp logo”.

Välj den logotyp du vill applicera.

När du infogat din logo kan du anpassa storlek och position.

Klicka bredvid logotypen för att fästa logotypen på plagget.

Efter du har applicerat  logotyp kan du exempelvis applicera text på ryggen. Klicka på bilden för rygg så ser du bilden enligt ovan.

Börja med att välja förädlingsmetod, som tidigare vid logotyp-applicering. För att lägga till text klickar du i rutan med texten ”Ange text”. 

Skriv in den text du vill ha på ditt plagg, välj färg och sedan vilket typsnitt du vill använda. Avsluta med att klicka Lägg till.

Justera storlek och position av texten.

Klicka bredvid texten för att fästa texten på plagget.

För att spara din design klickar du på röda texten Lägg till som favorit. På så sätt kan du sedan skapa en offert med ditt förädlade plagg eller spara det för att visa en kollega vid ett senare tillfälle.

Du kan också välja att Ladda ner din design. Då sparas designen som bilder på din hårddisk.


Välj transfertryck, applikation eller brodyr

Transfertryck [1] är idag den vanligaste typen av tryck och ger en hög flexibilitet. Själva trycket sker på en separat bärare och med hjälp av värme överförs trycket till plagget. Färgerna blir tydliga och klara och man får även med de minsta detaljerna utan problem. Det fungerar på allt ifrån arbetskläder som används ofta – där kvalitetskraven på hållbarhet över tid är höga – till enklare lösningar som kanske bara används vid ett speciellt tillfälle.

Applikationer [2}, dvs brodyr på vävda märken i olika utföranden, har flera fördelar. De klarar finare detaljer än direktbrodyr och de kan appliceras på olika sätt, beroende på förutsättningar och behov. Applikationer broderas separat och sys sedan fast på plagget eller appliceras med en självhäftande baksida som värms eller klistras fast.

Brodyr [3] innebär att man broderar direkt på plagget. Det ger en elegans som är svårslagen och brodyr sitter där det sitter. Stiligt och med en tydlig känsla av kvalitet som ger en tyngd som lyfter plagget.

Söker du en annan metod? Vi löser det.

Andra populära tekniker är screentryck [4] och vävda dekaler [5]. Prata med din återförsäljare eller slå en signal så berättar vi vad som är möjligt. Det kan skilja sig en del mellan olika plagg och material – och hur bråttom du har.

Vill du ha hjälp utav någon av våra experter?