Vi är glada att få presentera vår nya försäljningschef:
Klas Östlund

Hej Klas och välkommen till Texstar! Berätta kort om dig själv?
Hej! Mitt namn är Klas Östlund och jag bor med min familj i Täby, norr om Stockholm. Min fritid tillbringar jag helst ute i skog och natur, eller varför inte ute i skärgården med ett fiskespö i handen.

Ny bransch, vad känns mest spännande och/eller utmanande? 
Det känns fantastiskt att igen få möjligheten att komma in i en ny bransch, en bransch jag inte har varit verksam i tidigare. Nu har jag varit igång ett par veckor och börjar se vilken stor potential det finns inom våra olika yrkeskategorier och framförallt vilka möjligheter jag ser med Texstar, tillsammans med våra säljkanaler både i Sverige och andra länder.

Vilka  erfarenheter från  tidigare  branscher tar du med dig till Texstar? 
Jag har jobbat med återförsäljare sedan 1994 där jag började inom livsmedelsbranschen, sedan telecom och de senaste 15 åren inom powersport- och marinbranschen i olika ledande befattningar.
Jag har även med mig erfarenhet från internationella marknader. Den gemensamma nämnaren är, och har alltid varit, min nyfikenhet och den glädjen som mina många olika kund- och leverantörsmöten jag har haft med människor från hela världen ger. Det är enormt givande att tillsammans få utveckla våra affärer.

Vi jobbar mycket med att leva, och förmedla The Texstar Experience – vad innebär det för dig?
Att våra kläder ska ge en positiv upplevelse för alla som använder dem. Oavsett var kläderna används eller hur de används så är det viktigt att de passar alla men det är minst lika viktigt att personen som bär kläderna känner sig bekväm i dem. Snyggare jobbkläder helt enkelt!

Vad ser du mest fram emot under året? 
Självklart ser jag fram emot att Sverige nu kommer ”öppna upp” igen, så vi kommer in i ett mer normalt läge i samhället men även att vi tar tillvara på de möjligheter som kommer med att vi ska starta igång på allvar igen. Jag ser ödmjukt fram emot att lära mig branschen och Texstar mer på djupet och hur vi ska utveckla våra affärer. Jag ser även fram emot att få träffa och lära känna så många som möjligt av er i branschen.

Vi syns därute!

...

Kontakt:

Klas Östlund

Slå mig gärna en signal på 073-810 33 38 eller skicka ett mail till klas.ostlund@texstar.se