Leverans – en del av leveransen

Plaggen finns när du vill ha dem. Vi vet hur irriterande det kan vara när man väl har bestämt sig, så finns inte plaggen att få tag på. Och visst, det kan i sällsynta fall hända även hos oss. Men vi har ett lager där du hittar i princip allt – nu. Med full kontroll över lagerhållning och utleveranser direkt från vårt egna lager så ser vi till att du kan känna dig trygg.

Korta ledtider ger svårslagen logistik

Vi vill att våra kunder ska känna att vi gör vad vi kan för att tillfredsställa deras önskemål. Något som många frågar efter är en effektiv logistik. Flera av våra kunder väljer att inte bygga egna lager utan låter oss hantera hela kedjan. Det ligger på hyllan hos oss och när det kommer en beställning kan vi skicka det på en gång. Antingen finns en mindre upplaga redan färdig med tryck och brodyr på plats, annars ordnar vi det samtidigt med beställningen. Smidigt och effektivt.

Färre transporter ger minskad miljöpåverkan

I och med att vi har ett rejält lager behöver vi inte heller beställa nya transporter i tid och otid. När vi beställer, beställer vi rejält. På så vis blir det färre transporter, vilket gynnar miljön. Och för våra kunder innebär det både en trygghet, att allt är lättillgängligt, samtidigt som de kan få sina grejer omgående.