…
Play

Chalmers Formula Student

arrow down

Texstar är stolt sponsor till Chalmers Formula Student!

Vi är glada över att vara GULD-sponsor till Chalmers team i Formula Student under 2018. Formula Student är världens största ingenjörstävling och har som mål att skapa bättre ingenjörer genom att ge dem praktisk erfarenhet redan under studietiden. Detta genom att ingenjörsstudenterna både bygger, designar och kör sin egen bil.  Josefine Johansson, kommunikatör på Chalmers Formula Student, berättar att de är väldigt glada över samarbetet med Texstar.

– Samarbetet innebär en stor möjlighet att inte bara prestera som ett team, utan att också se ut och uppfattas som ett team. Eftersom tävlingen går ut på att både bygga och köra med sin bil är det också viktigt med teamkläder som är bekväma, har bra passform och tillför skydd. Därför är vi övertygade om att samarbetetmed Texstar kommer få CFS18 att prestera i världsklass!

Avtäckning av årets bil

Nu har årets team just visat sin bil för första gången, och vi är otroligt imponerade över vad de har lyckats med!

– Vi är mycket nöjda med hela eventet och det var superkul att så många kom! Det var väl organiserat med en väldigt imponerande bil som kompletterades med det underbara vädret. Nu ser vi fram emot sommarens tävlingar och hoppas att alla fortsätter följa oss och vår bil genom denna otroliga resa, säger Josefine Johansson.

 

Se mer från Chalmers Formula Student och följ årets team här!

Se mer här!