Texstar i nytt samarbete med CUPRA Sweden-PWR för hållbar framtid

Texstar har inlett ett spännande och långsiktigt samarbete med motorsportteamet CUPRA Sweden-PWR. Detta partnerskap sträcker sig till 2025 och syftar till att förse teamet med funktionella och hållbara arbetskläder.

Marcus Ekström, teamchef för CUPRA Sweden-PWR: “Vi är oerhört glada över att välkomna Texstar till PWR-familjen. De delar våra grundläggande principer om hållbarhet, jämställdhet och kompromisslös kvalitet, vilket gör dem till en ideal partner för vårt äventyr i STCC.”

Texstar ligger i framkant i utvecklingen av hållbara arbetskläder som uppfyller höga krav på kvalitet och funktionalitet, anpassade för alla typer av roller, uppgifter, kroppsformer och preferenser. “Liksom CUPRA Sweden-PWR strävar vi efter att bryta ny mark inom hållbarhet och jämställdhet. Vi ser fram emot ett nära samarbete med teamet, där vi kan få värdefull feedback för att förbättra våra produkter samtidigt som vi förbättrar deras arbetsförhållanden,” säger Mats Ågren, VD för Texstar.

Genom detta samarbete stärker CUPRA Sweden-PWR och Texstar sitt engagemang för att främja hållbarhet och jämställdhet, med fokus på arbetskläder. Vi ser fram emot att integrera återvunna material i vår tillverkning och att genomföra initiativ för att främja jämställdhet och inkludering på arbetsplatsen.