PRESSMEDDELANDE | 20 april, 2022

Texstar och Göte David Teko stärker samarbetet kring varumärket Tailor

Texstar och Göte David Teko har under en tid byggt upp ett starkt samarbete kring varumärket Tailor – moderna, välskurna business-kostymer i hög kvalitet till företag och organisationer, för både dam och herr. Nu är det dags att ta nästa steg och stärka samarbetet ytterligare.

”Tailor är ett starkt kostym-varumärke för hotell-, profil- och säkerhetsbranschen.”

Texstar är idag den ledande svenska leverantören av lätta arbets- och profilkläder. Nu axlar man rollen som ansvarig distributör av hela Tailors sortiment från sitt välfyllda lager i Norrtälje – ett naturligt steg i Texstars tillväxt.

– Vi ser att Tailors hela business-sortiment stärker vårt erbjudande genom återförsäljarledet som säljkanal och hittills har man tagit emot Tailors produkter på ett fantastiskt bra sätt, säger Klas Östlund, Försäljningschef Texstar.

Göte David Teko kommer att inrikta sig på sina avtalskunder inom uniform, vilket är ett område som haft en stark tillväxt de senaste åren, som man ser har en stor potential framöver.

– Vi ser en stor fördel med Texstar som har ett brett distributionsnät, en aktiv säljkår och en välutvecklad kundtjänst – vilket kommer att skapa mervärden för Tailor. Texstar har en modern förädlingsavdelning, vilket ger en hög flexibilitet och en komplett helhetslösning för slutanvändarna, säger David Johansson, VD Göte David Teko.

– Vi på Texstar är otroligt stolta över att få detta förtroende från Göte David Teko AB. Med Tailor i vårt sortiment kommer vi bli en starkare, och bättre, helhetsleverantör av lätta arbets- och profilkläder, avslutar Mats Ågren, VD Texstar.


Vill du veta mer?

David Johansson 
Ägare
Göte David Teko AB

033 – 23 63 63
E-post

Mats Ågren 
VD
Texstar AB

070 – 146 47 00
E-post