Pressmeddelande

Texstar tecknar avtal med Gausdal Landhandleri AS i Norge

MAJ 2018, STOCKHOLM

Texstar AB, som utvecklar, producerar och säljer yrkeskläder för servicesektorn har i dagarna tecknat ett samarbetsavtal med Gausdal Landhandleri AS i Norge, en av Norges största återförsäljare av byggmaterial till företag och privatpersoner. Samarbetsavtalet innebär att Texstar initialt skall levererar personalkläder till Gausdals alla anställda för att i nästa steg bli en aktiv partner i kategorin arbetskläder i Gausdals varuhus.

Texstar fortsätter därmed sin positiva utveckling och plockar nya marknadsandelar i Norge. Samarbetsavtalet med Gausdal är ett kvitto på att Texstars koncept kring lätta arbetskläder för butiker och kedjor fortsätter vinner mark.

– Vi är otroligt stolta och glada att vi har fått förtroendet att samarbeta med Gausdal, och få klä upp deras medarbetare i våra arbetskläder. Gausdal efterfrågade funktionella arbetskläder för olika kategorier, med modern passform för både killar och tjejer, som i kombination med snygg och enhetlig förädling skulle lyfta Guasdals varumärke. Detta har vi lyckats med på ett fantastiskt sätt, i nära samarbete med Gausdal, säger Mikael Andersson, försäljningschef på Texstar.

Texstar har ett unikt och konkurrenskraftigt koncept med egen produktion, lagerhantering och förädling vilket möjliggör flexibla lösningar och korta leveranstider. Detta i kombination med ett privat långsiktigt ägande skapar förutsättningar för en produkt- och processutveckling som skall ligga i framkant.

– Det är fantastiskt roligt att Gausdal värdesätter vårt engagemang och vår totallösning för deras anställda. Vi vill ge alla, man som kvinna rätten at gå i sköna, vackra och funktionella arbetskläder – hela dagen, fortsätter Mikael Andersson, försäljningschef på Texstar.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Andersson, försäljningschef Texstar, mikael.andersson@texstar.se 0706-100530 eller

Ole Stian Hansen, kategorichef Gausdal Landhandleri AS, osh@gaus.no +45 92013780