…

”Trivs man i arbetsbyxorna så känns jobbet lite enklare”

Texstars designers har erfarenhet från att designa för de största varumärkena. De förstår hur kläder ska sitta och vet när det är rätt. Den kunskapen har de med sig när de utvecklar nya produkter för servicesektorn. Passform och smarta detaljer gör att du ska trivas, både i byxorna, och med hur de ser ut.

Våra byxor används av allt från kyllager till administration och försäljning. Restaurang- och hotellpersonal, folk som arbetar på lager, som sitter i kassan, jobbar i verkstan, servicetekniker som springer in och ut ur bilen, förare som kör transporter, lokalvårdare som håller fräscht – listan kan göras lång. Och det gemensamma är att man arbetar och lever i byxor från Texstar.

En massa små detaljer
Det är flera saker som gör våra byxor speciella. Vi har fler storlekar än de flesta, vilket gör att alla kan hitta en som passar. Vi kör inte heller med unisexbyxor – de har ofta en tendens att inte sitta bra på någon. Tjejers och killars kroppsformer är inte identiska och det tar vi hänsyn till. Vilket också brukar uppskattas.

Alla yrken har inte heller samma krav. På verkstan vill man till exempel inte ha byxor med en massa knappar som sticker ut och riskerar att skada lacken på bilarna. Därför har vi modeller där alla knappar är dolda.

I andra yrken är det viktigt att det finns många fickor – och att de sitter på rätt ställe. Det vet vi av erfarenhet. Dessa hittar du också hos oss. Eller det kanske ska vara lite mer robusta byxor som har god rörlighet. Våra modeller med stretch inbyggd bak och på knän känns smidiga och bekväma. Och ibland vill man ha en mer dressad look när man representerar företaget. Byxor som både är sköna och sitter supersnyggt. Finns också såklart hos oss.

Fråga om råd
Är du ute efter byxor som gör att jobbet känns lite enklare, prata med din försäljare så får du hjälp att hitta byxan som passar för just era behov. Förhoppningsvis hittar du allt du söker hos Texstar.