CASE

Full fart mot hållbar framgång

När Texstar och CE Dealer Team samarbetar, står teamandan i centrum. CE Dealer Team har noggrant valt ut kläder från vår breda kollektion – en kollektion som är designad för att möta de höga kraven i en aktiv och dynamisk miljö som motorsport. Varje plagg från Texstar är utformat för att hålla jämna steg med teamets energi och deras behov av komfort och hållbarhet under högintensiva förhållanden.

Vårt samarbete med CE Dealer Team är ett bevis på att våra kläder inte bara handlar om individuell prestation, utan också om att stärka lagkänslan. Att se våra kläder bäras av teamet, från mekaniker till förare, understryker den gemensamma strävan och samarbete som krävs för att nå framgång inom motorsporten. För oss på Texstar är det en stolthet att vara en del av CE Dealer Teams vardag. Att våra kläder väljs för deras mångsidighet och hållbarhet visar på den tillit och det förtroende som laget har för våra produkter. Detta partnerskap illustrerar hur vi tillsammans kan skapa en framgångsrik symbios av funktion, komfort och laganda.

Vi på Texstar ser fram emot att fortsätta stötta CE Dealer Team och andra team i deras strävan efter excellens. Vårt mål är att våra kläder ska bidra till varje teams framgång och samtidigt spegla våra kärnvärden – innovation, hållbarhet och gemenskap.


”Jag blir stolt över att se hur våra kläder är med och bidrar till framgång – både på racingbanan och för en hållbarare framtid.”
– Mats Ågren, vd Texstar


Om CE Dealer Team

CE Dealer Team är en satsning från Volvo Construction Equipment där man utvecklar och tävlar med 100% elektriska PWR RX1e-racebilar.
Man deltar i FIA World Rallycross Championship som är ett av sex officiella världsmästerskap inom motorsport, tillsammans med Formel 1 och World Rally Championship. Under 2023 så vann man ett ärofyllt VM-silver i teammästerskapet.