…

TEXSTARS DIGITALA SHOWROOM:
Varselkläder för servicesektorn

Vi är glada över att kunna presentera en helt ny kollektion av varselkläder som ger en behagligare och snyggare vardag. Med smarta detaljer och hög funktion kan vi garantera hög komfort och en bättre arbetsdag. 

 

...

Syns du inte, finns du inte

Det går inte att överskatta vikten av varselkläder för ökad synlighet. I mörker, skymning och gryning kan du vara svår att se – då är det inte läge att chansa. Se till att ha rätt typ av varselkläder, anpassade för era arbetsuppgifter.

Därför är det extra viktigt att de sitter snyggt och man gillar att bära dem – utan att kompromissa om säkerheten. Texstars varselkollektion Hi-Vis är, som allt från Texstar, väldesignad och med smarta detaljer. Det är viktigt för oss.

...

Presentation av sortimentet

Vänta inte! På filmen nedan går våra experter igenom alla plagg och går igenom fördelar som skön stretch, smarta detaljer och hög modegrad.

Efter du har sett filmen kan du som företag också beställa din egna provkollektion som skickas snabbt och smidigt till er adress.Upptäck våra nya produkter

Upplev vår kollektion – beställ ett provpaket kostnadsfritt!

Vi lever i en speciell tid och vi vill underlätta för dig som kund att prova vår nya kollektion. Därför erbjuder vi företag möjlighet att testa en provkollektion helt gratis. 

Kollektionen skickas ut med bud och hämtas sedan upp utav oss efter 14 dagar. 

På så sätt har flera möjlighet att uppleva nya varselkollektionen från Texstar!

Samcertifiering för ökad synlighet

Alla plagg i EN ISO 20471 delas in i tre skyddsklasser, 1-3. Genom att kombinera olika plagg, så kallad samcertifiering, kan man uppnå olika nivåer av skyddsklass. Vilken skyddsklass ett plagg har beror på storleken på de reflekterande och fluorescerande ytorna.

Texstar Hi-Vis är klassade enligt detta system, idag uppfyller våra plagg Skyddsklass 1 och 2. I tabellen kan du se hur de kan kombineras och vilken skyddsklass de då uppnår. I tabellen nedan ser du vilka minimiytor som krävs för att godkännas enligt standarden. Vill du veta mer om Texstar Hi-Vis, och hur stora tryck- och brodyr­applikationer du kan ha utan att tappa skyddsklass, så tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss
...