…
Play

Distriktsansvarig säljare till Texstar

Texstar är en av Sveriges mest välrenommerade leverantörer av arbets- och profilkläder för servicesektorn och säkerhet och förser marknaden med högkvalitativa kläder för både män och kvinnor. Våra produkter säljs idag via ett prioriterat återförsäljarled i Norden. Texstar är inne i en expansiv fas där nya produktsegment lanseras och marknaden breddas.

Vi söker nu en säljare som är målinriktad och är kund- och lösningsorienterad med hög moral, god affärsmannaskap och hög socialkompetens till vårt team. Fokus kommer att vara att bibehålla och utveckla både nya och gamla kunder samt slutkundsbearbetning i distriktet.

Aktuellt geografisk område är del av Stockholm, Gävleborg och Norrland. Lämplig boendeort är Stockholm till Gävle. Du utgår hemifrån och rapporterar till Försäljningschef.

Din profil

  • Driva och utveckla ditt distrikt
  • Mål- och resultatinriktad
  • Minst 5 års säljerfarenhet inom B2B, meriterande ifrån branschen eller närliggande
  • Relationsfokuserad
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du har B-körkort

Kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Mikael Andersson, Försäljningschef 0706-100530 eller via mail mikael.andersson@texstar.se. Vi ser gärna att du också mailar in din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande.


Läs mer om Texstar och vad vi står för:

…

The Texstar Experience

Livet består av Erfarenheter och Upplevelser. Det gäller det mesta – och så även för oss på Texstar. Våra kläder ska ge en upplevelse av att passa var och en som använder dom. One-size-fits-all är inget för oss. Våra kunder ska trivas i kläder från Texstar, och det ska vara väldesignat och snyggt oavsett kön och kroppsform.

Läs mer om konceptet
…

Texstar Sustainable Garment

Läs mer om vårt nya sortiment där vi samlar plagg som är utvecklade för att bidra till en hållbarare värld. Plaggen är GOTS-certifierade, vilket ställer höga krav på hela produktionskedjan – både på miljöpåverkan som arbetsförhållanden i fabrikerna.

Läs mer
…

Texstar Security

Förutom vårt sortiment inom Texstar jobbar vi med ett separat varumärke – Texstar Security. Bevakningsbranschen har en hög synlighet i samhället. Medarbetarna är ansiktet utåt och skall uppfattas enhetligt med ett snyggt och sobert intryck – vare sig man arbetar ute på fältet eller på kontoret.

Läs mer om Texstar Security