Play

The Texstar Experience

Livet består av Erfarenheter och Upplevelser. Det gäller det mesta – och så även för Texstar, som designar och producerar professionella yrkeskläder för servicesektorn.

Våra kläder ska ge en upplevelse av att passa var och en som använder dom. One-size-fits-all är inget för oss. Du ska trivas i kläder från Texstar, och det ska vara väldesignat och snyggt oavsett kön och kroppsform.

De erfarenheter vi skrapat ihop under många års utveckling vill vi dela med oss av. De ger dig och ditt företag de bästa möjliga förutsättningarna att upplevas som ett sammansvetsat team som håller ihop – vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret.

Det är det vi kallar The Texstar Experience.

Erfarenhet
Hållbar produktion finns inte. Men vi gör den hållbarare.

Så inleder Katarina Grönhaug, som har arbetat med inköp för klädesbranschen i hela sitt liv med specialkompetens på tekniska material, sourcing och tyger, vårt samtal.

Katarina brinner för att skapa en så hållbar produktionskedja som möjligt. Det är ingen enkel resa, men Katarina – och Texstar – tar den på fullaste allvar.

Läs hela intervjun

Upplevelse
Med Texstar blev vi ett team.

Ascari är en dröm för alla som älskar racing och integritet. En bana byggd för att upplevas, helt utan störande reklamskyltar. Texstar var på besök år 2013 och fotograferade, då vd Melchor Duran Torga fastnade för Texstars koncept.

Läs hela reportaget
...
…