Play

The Texstar Experience

Livet består av Erfarenheter och Upplevelser. Det gäller det mesta – och så även för Texstar, som designar och producerar professionella yrkeskläder för servicesektorn.

Våra kläder ska ge en upplevelse av att passa var och en som använder dom. One-size-fits-all är inget för oss. Du ska trivas i kläder från Texstar, och det ska vara väldesignat och snyggt oavsett kön och kroppsform.

De erfarenheter vi skrapat ihop under många års utveckling vill vi dela med oss av. De ger dig och ditt företag de bästa möjliga förutsättningarna att upplevas som ett sammansvetsat team som håller ihop – vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret.

Det är det vi kallar The Texstar Experience.


Hållbar produktion finns inte. Men vi gör den hållbarare

Katarina brinner för att skapa en så hållbar produktionskedja som möjligt. Det är ingen enkel resa, men Katarina – och Texstar – tar den på fullaste allvar.

Läs mer 2020-01-30

Med Texstar blev vi ett team

Ascari är en dröm för alla som älskar racing och integritet. En bana byggd för att upplevas, helt utan störande reklamskyltar. Texstar var på besök år 2013 och fotograferade, då vd Melchor Duran Torga fastnade för Texstars koncept.

Läs mer 2020-08-26

Texstar Sustainable Garment

Texstar Sustainable Garment är ett helt nytt sortiment där vi samlar plagg som är utvecklade för att bidra till en hållbarare värld. Plaggen är GOTS-certifierade, vilket ställer höga krav på hela produktionskedjan – både på miljöpåverkan som arbetsförhållanden i fabrikerna.

Läs mer 2021-09-15