…
Play

”Sitter perfekt och klarar tuffa miljöer”

 

Mikael Mattsson, Wopio

Wopio är ett av Sveriges ledande trafiksäkerhetsföretag när det gäller att utveckla avancerade säkerhets- lösningar. Man har en lång erfarenhet av att göra städer och trafikmiljöer säkrare för oss trafikanter och alla som har vägen som arbetsplats.
Med rätt utformning och de senaste innovationerna är man med och bidrar till Sveriges nollvision – ett framtida vägtransportsystem som inte hotar människors liv och hälsa.

Vi har en lång erfarenhet av att leda några av Sveriges största trafiksäkerhetsprojekt och har genom åren sett det mesta, säger Mikael Mattsson, försäljningschef.
– När vi arbetar ute på vägarna ställs stora krav på att ha rätt prylar som klarar utsatta miljöer, fortsätter Mikael.

Välklätt för alla tillfällen

– Samtidigt handlar mycket av vår vardag om att representera företaget i vitt skilda sammanhang – vi besöker allt ifrån statliga myndigheter, kommuner och företag till parkeringshus och bensinstationer. Då är det viktigt att känna sig välklädd – och det gör vi i kläder från Texstar, säger Mikael.
– Jag är imponerad, efter att ha använt andra leverantörer hos tidigare arbetsgivare, över hur Texstar lyckas förena det solida, funktionella med modern design och en skön passform, fortsätter Mikael.

Fenomenal rörlighet

Mikael berättar att passformen är något som medarbetarna uppskattar – någon sa att det känns som funktionskläder man har hemma. Man gillar den inbyggda stretchen i många av plaggen som ger en mycket god rörlighet. Något som uppskattas när man är ute och rör sig på arbetsplatser.
– Vi utför en hel del ganska krävande arbeten på plats där det inte finns utrymme för att göra fel. Då kommer rörligheten och de många detaljer som ökar funktionen hos Texstars plagg verkligen till sin rätt. Det märks att man ansträngt sig för att förstå hur de ska användas, berättar Mikael.

Vi syns med Texstar Hi-Vis

– Sen finns det ju såklart också en säkerhetsaspekt. Där har Texstar, med sin kollektion av varselkläder, verkligen lyckats kombinera synlighet av yppersta klass utan att ge avkall på design och passform. Om man funderar på att skaffa varselkläder så tycker jag att man ska kika närmare på vad Texstar erbjuder, avslutar Mikael Mattsson, Wopio.

Gör som Wopio, välj Texstar.