Uniformer för väktare och ordningsvakter

Bevakningsbranschen har en hög synlighet i samhället. Medarbetarna är ansiktet utåt och skall uppfattas enhetligt med ett snyggt och sobert intryck – vare sig man arbetar ute på fältet eller på kontoret.

Texstar är idag marknadsledande inom segmentet och har under de senaste åren har vi utvecklat en kollektion med smidighet, design och ergonomi i fokus. Hela sortimentet är självklart anpassat för både honom och henne.

Texstar är din kompletta partner för uniformer anpassade för moderna väktare och ordningsvakter.

...

En väktare är ofta i rörelse – i och ur bilar, på ronderingar och utryckningar. Eller man bevakar entréer och särskilda objekt där man representerar företaget. Att ha plagg som är följsamma och smidiga att jobba i gör livet lite enklare. Och om de dessutom sitter snyggt, så är det lättare att trivas på jobbet.

Läs mer och upplev sortimentet!

...

Ordningsvakter arbetar i publika miljöer där det ställs särskilda krav på ordningshållning. Det ställs höga krav på ordningsvakts-uniformen som skall följa Rikspolisensstyrelsens föreskrifter PMFS 2017:12 FAP 670-1 den skall även ha en  god passform, uppfylla ergonomiska krav och klara många timmar på jobbet.

Läs mer och upplev sortimentet!


Några av våra storsäljare!