Hybrid
Workwear

Texstar utvecklar hybrida arbetskläder för drivna team. Kläder som anpassar sig till uppgiften och den som utför den. Med ett komplett sortiment kan vi erbjuda något som passar alla – oavsett roll, arbetsuppgift, kroppsform eller smak. 

Arbetskläder

Kläder för arbeten som kräver hög funktion och inte vill tumma på kvalitén. Texstar levererar väldesignade kollektioner med smarta detaljer, hög funktion och riktigt bra passform.

Kläder som bidrar till en skönare arbetsdag.

Profilkläder

Kläder för företag som inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. För företag med höga krav på passform, design och funktion. Med Texstar får ni en kollektion som är modernt skuren för att passa både henne och honom. Du får genomtänkta produkter som är designade i linje med yrkets krav – fullmatade med genomtänkta, smarta detaljer.

Hitta återförsäljare

Våra återförsäljare är bland de bästa i Sverige på profilering, profilkläder och arbetskläder, och framför allt kunniga i Texstars koncept och sortiment.

Osäker på vart du ska vända dig?

Det här är Texstar

Hur vi arbetar i vårt samhälle har utvecklats i decennier och vi har blivit experter på att förändra och anpassa oss för att klara av olika arbetsuppgifter och tekniska utmaningar. Idag går många discipliner och roller in i varandra, vilket bidrar till mer samarbete och att fler innovativa produkter och tjänster tas fram. Men med det följer också krav och förväntningar på att vi ska klara av mer, leverera snabbare och vara mer flexibla i vår arbetsdag.

Från kontoret till åkern. För soliga morgnar och blåsiga nätter.  För idag men också för imorgon.

Texstar – Hybrid Workwear.

DESIGN & PASSFORM

Med Texstar blir teamet snyggare. Texstar är kända för att utveckla kläder som sitter riktigt bra. Det som gör Texstar extra unika är att man tar fram plagg som passar olika branscher, företagstyper och slutanvändare. Och självklart både för honom och henne.

Till sortimentet

LOGISTIK

Vi vet hur irriterande det kan vara när man väl har bestämt sig, så finns inte plaggen att få tag på. Med full kontroll över lagerhållning och utleveranser direkt från vårt egna lager så ser vi till att du kan känna dig trygg. Plaggen finns när du vill ha dem.

Läs mer

KVALITET & FUNKTION

Oavsett kroppsform, stil eller arbetsuppgift får du riktigt funktionella arbetskläder från Texstar. Smarta detaljer och genomtänkta materialval genomsyrar Texstars kollektion. Både för den som tar tunnelbanan till jobbet eller för den som arbetar avlägset i skogen.

Läs mer

Vad är fördelarna med 4-vägsstretch?

Ute, inne eller varierat?
Kläd dig i lager-på-lager.