Arbetsbyxor som inte bara gör jobbet

Förfinade i två decennier

I nästan 20 år har vi på Texstar strävat efter att förnya arbetsbyxan genom att kombinera slitstyrka med stil och komfort. Vi var tidiga med att introducera stretchmaterial och moderna tekniker för att skapa byxor som är både bekväma och hållbara i alla arbetsmiljöer. Med fokus på passform och material som klarar tuffa utmaningar tvätt efter tvätt, fortsätter vi att erbjuda arbetsbyxor som inte bara gör jobbet, utan som också känns rätt – varje dag.

Hitta återförsäljare
Texstar Arbetsbyxor Passform

Modern design

Stil möter funktion. Våra arbetsbyxor är skapade för att se lika bra ut som de känns – med en passform som fungerar i alla arbetsmiljöer

Texstar Arbetsbyxor Material

Funktionella material

Maximal rörelsefrihet. Med stretch i nyckelpartier och slitstarka material ger våra byxor dig den flexibilitet du behöver för att klara av varje arbetsdag.

Texstar Arbetsbyxor Hållbarhet

Hållbara val

Framtagna för att hålla. Många av våra byxor är tillverkade av hållbara material som klarar tuffa tag, tvätt efter tvätt, samtidigt som de minskar vår påverkan på miljön.

Funktionella arbetsbyxor

Utrustade med smarta lösningar som extra fickor och förstärkningar, är våra funktionella arbetsbyxor designade för att klara tuffa arbetsdagar. De ger dig både hållbarhet och praktiska funktioner i en snygg förpackning.

Lätta arbetsbyxor

För dig som behöver maximal rörlighet i vardagen. Våra lätta arbetsbyxor erbjuder hög komfort och är perfekta för jobb som kräver flexibilitet utan att kompromissa på slitstyrka.

Dressade arbetsbyxor

När du behöver se professionell ut utan att ge avkall på komfort. Våra dressade arbetsbyxor kombinerar en modern, stilren design med stretch och bekväma material – lika perfekta på kontoret som ute på mässgolvet.

Hybrid Workwear

Med inspiration från mode och outdoor utvecklar vi hybrida profil- och arbetskläder med fokus på design, materialval och rörelsekrav. Kläder som anpassar sig till uppgiften och den som utför den. Med ett komplett sortiment kan vi erbjuda något som passar alla – oavsett roll, arbetsuppgift, kroppsform eller smak.