…
Play

Varma jackor för kyliga dagar.

Säsongens favoriter

För alla som gillar jobbkläder

De flesta företag inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Medarbetarna är ansiktet utåt, och med ett snyggt och enhetligt intryck – vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret – så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla. 

Vi gillar inte one-size-fits-all. Därför har vi många storlekar och skärningar för både henne och honom – vi ser nämligen inte likadana ut. Det ska vara snyggt, väldesignat – och man ska trivas i våra plagg.

Om du också tycker att det är viktigt att trivas på jobbet, så kika närmare på vårt sortiment för både henne och honom.

Spännande. Snyggt. Självklart. Från Texstar.

Alla produkter

Moderna arbetskläder

Sitter perfekt och klarar tuffa miljöer

Wopio är ett av Sveriges ledande trafiksäkerhetsföretag när det gäller att utveckla avancerade säkerhets- lösningar. Man har en lång erfarenhet av att göra städer och trafikmiljöer säkrare för oss trafikanter och alla som har vägen som arbetsplats.

Läs mer
texstar-kam

Key Account Manager till Texstar

Som Key Account Manager inom Texstar tar du fullt ansvarar för försäljningsmålen på dina nyckelkunder. Du kommer att bearbeta befintliga och nya kunder i både återförsäljar- och slutkundsled. Kärnan i erbjudandet är ett koncept som bygger på högsta kvalité både i produkt och service. Läs mer och sök!

Läs mer

Partner Account Manager – Väst

Brinner du för B2B-försäljning och distributörsutveckling? Har du erfarenhet av att arbeta med kläder, textil eller personlig skyddsutrustning? Vill du representera ett varumärke som andas kvalité och hög service? Då kan detta vara en perfekt möjlighet för just dig!

Läs mer

Hitta din närmaste återförsäljare

Texstars återförsäljare är bland de bästa i Sverige på profilering, profilkläder och arbetskläder. Framför allt kunniga i Texstars koncept och sortiment – hitta återförsäljare på länken.

Klicka här