…

”Det är viktigt att förstå olika branschers krav.”

”Texstars kvalitet i detaljer tycker jag är den stora skillnaden – och vårt tydliga koncept.”, säger Mikael Andersson, försäljningschef på Texstar, med lång erfarenhet från branschen. Han vet vad som gör skillnad.

”Jag har arbetat med flera av de stora producenterna av yrkeskläder. Det har varit allt ifrån tuffa yrkeskläder som ska tåla hårda tag, till kläder för servicesektorn.”, berättar Mikael Andersson, som tillträdde som försäljningschef på Texstar i höstas. ”Men jag har aldrig sett ett så tydligt genomarbetat koncept som Texstar. Jag älskar det!”

Enkelt att välja för servicesektorn
”Vi har inte kläder för tunga jobb som till exempel byggnadsarbetare. Men vi har ett sortiment som jag tycker är oustanding när det gäller professionella kläder för servicesektorn.”, säger Mikael.

Han fortsätter: ”Jobbar man med till exempel lager, i olika serviceyrken, försäljning eller logistik så är det svårt att bortse från vad vi kan erbjuda. Och har man en kombination av detta så är det ännu bättre.”

Mikael förklarar hur han menar: ”Allt bygger på fem grundfärger som passar i de flesta fall. Dessa kan anpassas för de flesta miljöer och ändå uppfattas som enhetligt.

...

Varmt och skönt om man jobbar ute, svalt och lätt om man administrerar. Och ändå kan företaget skicka samma signaler från alla medarbetare. Som Texstar säger: Bygg din värld. Bygg ditt varumärke. Och det gör vi verkligen.”

Imponerande design
”Att allt sen är väldesignat och anpassat för både tjejer och killar gör ju inte saken sämre!”, avslutar Mikael.


Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss!