Softshell från Texstar

Arbetskläder i softshell erbjuder den perfekta kombinationen av funktionalitet och komfort för den moderna arbetaren. Våra kollektioner innehåller högkvalitativa softshelljackor och västar som är designade för att möta de krävande behoven hos professionella inom olika serviceyrken. Dessa plagg är tillverkade av ett mjukt, stretchigt material som inte bara står emot vind och vatten utan också tillåter huden att andas. Detta säkerställer optimal komfort och rörlighet under hela arbetsdagen, oavsett om du är inomhus eller utomhus.

Våra softshelljackor är särskilt uppskattade för deras mångsidighet. Med en modern, kroppsnära passform anpassar de sig efter kroppens rörelser, vilket gör dem idealiska för yrkesverksamma som ständigt är i rörelse. De kan enkelt justeras för att passa olika väderförhållanden – använd dem som de är under mildare dagar eller lägg till extra lager när temperaturen sjunker.

Dessutom erbjuder vi möjligheten att personifiera dina plagg med företagets logotyp, vilket gör våra softshelljackor till utmärkta profilplagg som förstärker ditt teams professionella image. För extra värme och flexibilitet har vi också utvecklat softshellvästar som komplement till jackorna. Dessa västar kombinerar stil med funktionalitet, har en vindtät yta och utmärkt ventilation, vilket gör dem till ett smart val för alla som söker extra värme utan att kompromissa med rörligheten.

Oavsett säsong, är våra softshell arbetskläder designade för att hålla dig bekväm, skyddad och snygg. Upptäck hur våra plagg kan förbättra din arbetsdag.

VAD ÄR SOFTSHELL?

Softshell är ett mjukt material med vattenavvisande egenskaper som andas och är följsamt.

HÅLL VÄRMEN MED SOFTSHELL

Softshell finns i olika tjocklek och fodring. Oavsett om du jobbar inne, ute, i värme eller i kyla finns det en variant som passar dig.

FÖR VEM PASSAR SOFTSHELL?

För någon är det ett värmande lager utanför skjortan, för någon annan det viktigaste plagget för att stå emot vinden. Hos Texstar hittar du ett brett sortiment av Softshell.

Hitta din favorit