…
Play

The Texstar Way

 

arrow down

The Texstar Way

Vi håller ihop ditt varumärke.

De flesta företagen i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck – vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret – så ska det hålla ihop.

Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.

Vi gillar inte one-size-fits-all. Därför har vi fler storlekar och skärningar för både henne och honom – vi ser nämligen inte likadana ut. Och allt baseras på vår grundkollektion i fem tydliga färger; vit, röd, blå, grå och svart. Det är det vi kallar the Texstar Way.

Ett koncept. Fem färger.  För henne och för honom.

Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.


…

MinLogo – bygg din värld

Med MinLogo visar du kollegerna hur plaggen kommer att se ut. Testa er logo på alla plagg och se hur snyggt det blir – enkelt och smidigt att visa för kollegerna.

Testa MinLogo
…

Vilka tekniker finns det?

Här är en sammanställning över olika tekniker för att du ska se vad som går att göra. Vill du veta mer, fråga din återförsäljare eller slå oss en signal så förklarar vi gärna mer vad som går att göra.

Läs mer

Inspiration för olika brancher

Med Texstar får ni en kollektion som är modernt skuren för att passa både henne och honom. Du får genomtänkta produkter som är designade i linje med yrkets krav – fullmatade med genomtänkta, smarta detaljer. Pricken över i är våra tuffa accessoarer och en genomtänkt förädling av plaggen med tryck och brodyr.