…
Play

Texstar sponsrar:

Vårt motto är ”Bygg din värld”. Vi vill att alla ska bygga och skapa sin värld, och vi hoppas att våra kläder kan vara ett steg på vägen dit. Därför är vi väldigt glada över att vi sponsrar ett gäng talanger med att bygga just sin värld och nå sina mål!

…

Matilda Adolfsson

Matilda Adolfsson vet hur det är att ha mycket på gång samtidigt. Hon är bara 22 år gammal och balanserar redan sin utbildning till maskiningenjör med extrajobb och med sitt stora intresse – motorsport.

Läs mer här!
…

Sebastian Petersen

Sebastian Petersen höll i sin första golfklubba när han var fyra år. Idag är han nitton och har ett tydligt mål i livet – att bli bäst i världen på golf. Vi pratade med honom om hur det är att ha stora drömmar när man är ung.

Läs mer här!
…

Camilla Lindholm

Camilla Lindholm är 44 år och elitsatsande triathlet, tävlingsarrangör för Helsingborgs triathlon, coach i samma idrott och småbarnsmamma. Samtidigt. Vi pratade med henne om hur det är att drivas av utmaningar, att flyga i Texstars Stretch Pants och hur man ibland måste banka till livspusslet med en hammare när det skarvar.

Läs mer här!
…

Chalmers Formula Student

Vi är glada över att vara GULD-sponsor till Chalmers team i Formula Student under 2018. Formula Student är världens största ingenjörstävling och har som mål att skapa bättre ingenjörer genom att ge dem praktisk erfarenhet redan under studietiden. Detta genom att ingenjörsstudenterna både bygger, designar och kör sin egen bil.

Läs mer här!