…
Play

Texstar sponsrar:

Vårt motto är ”Bygg din värld”. Vi vill att alla ska bygga och skapa sin värld, och vi hoppas att våra kläder kan vara ett steg på vägen dit. Därför är vi väldigt glada över att vi sponsrar ett gäng talanger med att bygga just sin värld och nå sina mål!

…

Britt-Marie Nilsson

Britt-Marie Nilsson är 47 år gammal, mamma till tolvåriga och tävlar i både Swim Run och Master Swim. Som tidigare elitsimmare kände Britt-Marie att någonting saknades. Då såg hon en blänkare om att det fanns en master swim-klass att söka till. Nu tävlar hon i EM och har stora mål i sikte.

Läs mer!
…

Lukas Kooz

Lukas Kooz har byggt om bilar halva sitt liv. Och han har gjort det bra. Redan som tjugoåring fick ha ta emot mängder av priser och utmärkelser för sitt bilbyggande. Idag, tjugo år senare, är han fortfarande en av våra främsta bilbyggare.

Läs mer här!
…

Matilda Adolfsson

Matilda Adolfsson vet hur det är att ha mycket på gång samtidigt. Hon är bara 22 år gammal och balanserar redan sin utbildning till maskiningenjör med extrajobb och med sitt stora intresse – motorsport.

Läs mer här!
…

Sebastian Petersen

Sebastian Petersen höll i sin första golfklubba när han var fyra år. Idag är han nitton och har ett tydligt mål i livet – att bli bäst i världen på golf. Vi pratade med honom om hur det är att ha stora drömmar när man är ung.

Läs mer här!
…

Camilla Lindholm

Camilla Lindholm är 44 år och elitsatsande triathlet, tävlingsarrangör för Helsingborgs triathlon, coach i samma idrott och småbarnsmamma. Samtidigt.

Läs mer här!
…

Chalmers Formula Student

Vi är glada över att vara GULD-sponsor till Chalmers team i Formula Student under 2018. Formula Student är världens största ingenjörstävling.

Läs mer här!