Play

Vårkampanj 2018

Äntligen vår!

Årets vårkampanj är här! Vi har laddat upp med massor av härliga produkter för ert team. Något du särskilt kan passa på att kolla in är vår City Cardigan HC/WC04 som vi nu har kampanjpris på!

Vi har även några spännande reportage där du kan läsa mer om vikten av rätt passform på dina arbetsbyxor, hur du använder MinLogo och vad vår försäljningschef menar är Texstars framgångsrecept. Längst ner på sidan hittar du våra återförsäljare för vårkampanjen – så att du vet vart du kan hitta våra kläder!

Läs mer om The Texstar Way här!
...

Texstars bilaga i Expressen

Vi har tagit fram en bilaga som kommer säljas i samband med Expressen. Om du inte hann se bilagan fysiskt – misströsta inte. Du kan bläddra i den här!

Se bilagan här

t-shirts & piké

…

KAMPANJ!

HC04
WC04
City Cardigan

En variant på vår Hooded Cardigan, för dig som inte vill ha hood men fortfarande är ute efter samma höga krage. Lite mer citylook som också har fickorna dolda i sidan. Har du provat den vill du gärna behålla den på. Många väljer att ha den som imageplagg. Bra val tycker vi!

Nu 359:-
Ord. pris 464:-
Erbjudandet gäller till 2018-06-30.

Läs mer om produkten här!

Sweatshirts

...

”Det är viktigt att förstå olika branschers krav”

”Texstars kvalitet i detaljer tycker jag är den stora skillnaden – och vårt tydliga koncept.”, säger Mikael Andersson, försäljningschef på Texstar, med lång erfarenhet från branschen. Han vet vad som gör skillnad.

Läs hela intervjun här!

Skjortor & Pullovers

…
Play

”Trivs man i arbetsbyxorna så känns jobbet lite enklare”

Texstars designers har erfarenhet från att designa för de största varumärkena. De förstår hur kläder ska sitta och vet när det är rätt. När kunskapen har de med sig när de utvecklar nya produkter för servicesektorn.

Byxor

…
...

FP33
Unisex Stretch Pants

Inget sitter så skönt som en byxa med stretch. Känslan när du går till jobbet varje dag och helst vill använda byxorna även på helgen – det är Texstarkänslan vi talar om. Väldesignat för honom och henne med en passform som är unik. Olika varianter med en massa smarta lösningar för dig som jobbar i servicebranschen. 

Läs mer om FP33 här!

Shorts

Softshell & ofodrade jackor

Med MinLogo visar du kollegerna hur plagget kommer att se ut.

Testa att sätta er logo på era favoritplagg och se hur snyggt det blir – enkelt och smidigt, direkt på hemsidan.

Läs mer om MinLogo här!
...

Accessoarer

Du hittar kläderna hos följande återförsäljare